A  Bahama egy kiemelkedő teljesítményű automatizált rendszerrel és egy modern dizájnnal felszerelt árnyékoló, amely a világ egyik első bioklimatikus pergolája billenő / eltolható lamellákkal.

A  BAHAMA bemutatása

Magas minőség és modern dizájn. Ez az, amit a Bahama méltán képvisel. A pergola tervezői ezúttal egy olyan szerkezetet álmodtak meg, ami az otthonok mellett bármilyen más kültéri egységben megállja a helyét. Legyen szó egy havas téli tájról vagy egy nyári csillagos éjszakáról, a Bahama pergola alatt mindkettőt biztonságban élvezhetjük.

Ahogy a legtöbb árnyékolónál, úgy a Bahama esetében is elsődleges szempont a szélsőséges időjárással szembeni védekezés. Fokozott biztonságot nyújt a káros napsugárzás, szél és csapadék ellen úgy, hogy közben zavartalanul élvezhetjük az általa biztosított nyugodt perceket.

Milyen előnyei vannak?

A kellemes időtöltést egy komplex világításrendszer teszi még teljesebbé. Az arofoil lamellák HDD LED fényforrással egészíthetők ki, a szerkezet elemei LINE LED csíkokkal, amíg az oldalakon rejtett SOFT LED világítás kerülhet beépítésre. Ennek köszönhetően számos világítási opció áll a rendelkezésünkre, legyen szó egy buliról, vagy egy nyugodt esti könyvolvasásról. A színeket és a fényforrás erősségét kedvünkre variálhatjuk, az adott helyzet hangulatához igazítva.

A Bahama pergola kiváló választás éttermek, kávézók és szállodák számára egyaránt,
hiszen professzionális minőségben, többféle méretben és kialakításban bárhol elhelyezhető.