Modern és megbízható árnyékolót keres? Az  IBIZA III behúzható árnyékoló tetőrendszer lesz a legjobb választás! Rugalmas megoldást biztosít a már meglévő tető és acélszerkezet közötti árnyékolásra, a legbiztonságosabb körülmények mellett.

Az IBIZA III bemutatása

Ahogy a neve is mutatja, az IBIZA III egy finom és elegáns, magas minőségű alapanyagokból készült árnyékoló rendszer. Gyártását tekintve, hasonlóan a Sunwood termékekhez, az IBIZA III szerkezete is a legjobb, 6063-as extrudált alumíniumból készült. Ezek a profilok a gyártás végén hőre keményedő porfestést kapnak, amely ellenáll a legextrémebb időjárási viszonyoknak is. Mindemellett a kiegészítők is a legjobb minőségben készülnek. Rozsdamentes acélból készült csavarok és csapok garantálják a hosszabb élettartamot. Az IBIZA III a Beaufort szélerősség skálán a 11-es besorolást érte el, így ellenáll az akár 117 km/h-s széllökéseknek is.

A korábban említésre került profilok 110×160 mm-es méretben és Water Guard csatornákkal felszerelve készültek. Ez azt jelenti, hogy az esetleges csatlakoztatás esetén, bármilyen kialakítású szerkezethez könnyen illeszthető legyen. Ez a méret elérhetővé teszi az akár 130 négyzetméternyi terület befedését is. A szabadalmaztatott Storm Channel csatlakozórendszer lehetővé teszi több rendszer összekapcsolását úgy, hogy a termék 100%-os vízállósága továbbra is garantált maradjon.

Könnyű és kényelmes kezelhetőségét a távvezérlés adja. Az egy gombnyomásos irányítást az európai SOMFY technológia teszi lehetővé. Az árnyékoló akár 34 RPM gyorsasággal képest befedni az adott területet. A Suntech IBIZA III LED-TEC világítási rendszerrel is építhető, így akár éjszaka is kényelmesen használhatjuk. A mindig aktuális világítás mértékét könnyen, kapcsolóval szabályozhatjuk.

A szerkezet meghajtását a Suntech F3 nyolckerekes meghajtó végzi. A szerkezet súlya meghaladhatja az akár 966 kg-t is, amelyet a háromrétegű gátrendszer és az időzítő, illetve a belső elhelyezésű rozsdamentes acélkábelek biztonságosan tudnak mozgatni. A rendszer elengedhetetlen tulajdonsága a 6 fokos dőlési szög, amely a vízelvezetés miatt lényeges érték.

Németországban készült az IBIZA III membránszövete is, amely minden szélsőséges körülményeknek ellenáll. Legyen szó tűzről vagy vízről, a hatásoknak 100%-ban ellenáll. Elérhető színezett, valamint színtelen verzióban is. A szövet olyan akril felületi bevonatot kap, amely minden esetben biztosítja a tartósságot és ellenáll a hőmérsékletváltozásnak, szennyeződéseknek. Szintén ennek köszönhető a könnyű tisztíthatósága is.

Amikor az árnyékoló használaton kívül van, akkor sem kell aggódni a minőségének romlása miatt. A rendszer behúzható, amelyet egy alumíniumfedél véd a környezeti hatásoktól. A Stormguard Soft Touch élvédelemmel ellátva még magasabb az IBIZA III védelme. A rugalmas gumiból készült puha anyagnak köszönhetően elkerülhető a beázás.

A világpiac élvonalában helyet foglaló IBIZA III a divatos megjelenésnek és az innovatív kialakításnak köszönheti pozícióját. Ezzel a kombinációval magasabb szintre emelte a szabadtéri időtöltés élményét.