Red Dot Design Award díjnyertes Bioklimatikus okospergola rendszer. Alumínium lamellás tetőszerkezete 135 fokban nyitható, így a nap dőlésszöge szerint egyedileg szabályozható a fény beáramlása. Az árnyékoló minden funkciója opcionálisan vezérelhető mobil applikációval, a lábakba integrált kezelőfelületről, vagy távirányítóval. A három különböző színben választható fa erezetű festési technológiának köszönhetően – tető és oldal lamellák egyaránt- kiemelkedő egységet képez a természetes környezettel. Mindezek mellett a csillagfény hatású LED világítással is igényelhető tetőszerkezetével, a bluetoothról működtethető lábakba integrálható hangszórókkal, usb és elektromos aljzattal is felszerelhető Bali pergola rendszer a praktikum mellett igazi ékköve lehet kertjének, teraszának.

A BALI bemutatása

Minden pergola egyedi megrendelésre készül. Válasszon egyet a népszerű standard színek közül (fehér, fekete vagy antracitszürke), vagy akár egy másik RAL színt. Azok a vásárlók, akik melegebb tónusokra vágynak, fa hatású, a tetőszerkezetbe épített, akár 135 fokban elforgatható lamellák közül is választhatnak.

A szabadalmaztatott és intelligens vezérlőrendszer (opcionálisan kérhető) kiszámítja a lamellák ideális helyzetét, és a megfelelő irányba dönti azokat. Megadhatja ezeket a beállításokat saját alkalmazásban is.  Okostelefonjával szabályozhatja a LED-es ill. RGB fényeket, fűtést, hangszórókat és a ZIP árnyékolókat.

Opcióban kérhetőek a termékhez egyedi, dekoratív oldalfalak, amelyek hozzájárulnak a természetes mikroklíma megteremtéséhez. Fedezze fel az oldalfalak széles választékák, mint például a szélálló ZIP árnyékolókat, az eltolható Thermowood  fa zsalugáter oldalfalakat  és az eltolható üvegfalakat.

Amennyiben egy különleges, formatervezett oldalfalat keres a BALI bioklimatikus okospergola-rendszeréhez, figyelmébe ajánljuk a forgatható Lamellás oldalfalakat függőleges lamellákkal és beépített RGB / LED fénnyel.

Ez a bioklimatikus pergola-rendszer állhat a kertben egy teljesen különálló elemként,  beépíthető meglévő épületrészbe, vagy telepíthető falhoz is.

Műszaki jellemzők :

1 modul max. szélessége : 4,5 m, max. mélysége : 6,4 m, max. magassága :  3m

Milyen előnyei vannak?

A beépített Bluetooth hangszóróknak, a konnektoroknak és a láboszlopban található töltőpontoknak köszönhetően a BALI bioklimatikus pergola-rendszer a megfelelő hely az Ön számára! Alakítsa át pergoláját egy szabadtéri mozivá és vetítse le kedvenc filmjeit, sorozatait vagy sporteseményeit a vetítővászonra. Az infrafűtés pedig kellemesen melegen tart mindenkit.