A Thermo eltolható üvegfal (Sliding frame glass) a legjobb hőszigetelt oldalfal-rendszer választás azok számára, akik biztonságban és teljes komfortban szeretnék élvezni a Sunwood pergola vagy árnyékoló szerkezet nyújtotta előnyöket.

A Thermo eltolható üvegfal bemutatása

A Thermo eltolható üvegfal (Sliding frame glass) abban különbözik az Eltolható üvegfaltól (Sliding glass), hogy az üvegrendszer hőszigetelt és keretezéssel egészült ki. Ennek eredményeképpen minden oldalról komfortosan, esztétikusan tudjuk lezárni kedvenc kültéri, hőszigetelt pihenőnket. A keretezett csúszó üvegrendszer hőhídmentes alumínium profilokból áll össze, amely a tolóajtókhoz hasonló hatást kelt. Élvezhető, természetközeli érzést nyújt.

Illeszkedik a legtöbb Sunwood modellhez, alkalmazásával azonnal luxushatást érhetünk el. Csendes és akadálymentes a működése, így a pihenés garantáltan zavartalan marad. A csúsztatás mindkét irányba lehetséges, a felhasználó kedve szerint dönt a nyitottság mértékéről. Paramétereinek köszönhetően nagyméretű nyitható felületek létrehozására alkalmas. Önállóan, vagy falhoz épített árnyékoló szerkezethez is telepíthető.