A Thermo eltolható üvegfal a legjobb hőszigetelt oldalfal-rendszer választás azok számára, akik biztonságban és teljes komfortban szeretnék élvezni a Sunwood pergola vagy árnyékoló szerkezet nyújtotta előnyöket.

A Thermo eltolható üvegfal bemutatása

A Thermo eltolható üvegfal  abban különbözik az Eltolható üvegfaltól , hogy az üvegrendszer hőszigetelt és keretezéssel egészült ki. Ennek eredményeképpen minden oldalról komfortosan, esztétikusan tudjuk lezárni kedvenc kültéri, hőszigetelt pihenőnket. A keretezett csúszó üvegrendszer hőhídmentes alumínium profilokból áll össze, amely a tolóajtókhoz hasonló hatást kelt. Élvezhető, természetközeli érzést nyújt.

Illeszkedik a legtöbb Sunwood modellhez, alkalmazásával azonnal luxushatást érhetünk el. Csendes és akadálymentes a működése, így a pihenés garantáltan zavartalan marad. A csúsztatás mindkét irányba lehetséges, a felhasználó kedve szerint dönt a nyitottság mértékéről. Paramétereinek köszönhetően nagyméretű nyitható felületek létrehozására alkalmas. Önállóan, vagy falhoz épített árnyékoló szerkezethez is telepíthető.