Az egyedi méretben elkészíthető Capri tökéletes választás a letisztult formavonalakat és divatos stílusirányzatokat kedvelők számára. A legmodernebb árnyékolási technikával rendelkező bioklimatikus pergola, amely a nap bármely szakában maximális kényelmet és pihenést biztosít.

A CAPRI bemutatása

A modern árnyékolás magas színvonalát képviselő Capri egy ideális pergola a ház részeként vagy a kertben, különálló elemként egyaránt. A minimalista stílusirányzathoz közelálló dizájn és a magas szintű technológiai kialakítás a modern otthonokban is páratlan pihenési élményt biztosít.

A napsugarak és más időjárási viszonyok ellen védő magas fokú árnyékolás mellett, az élményt nyújtó pihenést a szövetbe épített modern világítási rendszer adja. Hangulatunktól függően, a szivárvány bármely színében élvezhetjük a pergola alatt töltött időt, melyet az RGB LED rejtett világításnak köszönhetünk. Lehet egy halványzöld, vagy egy erőteljes piros, a szín intenzitásának csak az aktuális kedvünk szab határt. Egy jó hangulatú kültéri bulira és egy nyugodt, kényelmes olvasásra is találunk megfelelő világítási opciót.

Milyen előnyei vannak?

Ahogy a legtöbb Sunwood termék, a Capri is egyedi méretben készül. Maximális mérete 5,5 méter széles és 8 méter magas, ezen belül a pontos méret teljes körűen az ügyfél igényeihez alakítható. Az adaptív telepítési módszereknek köszönhetően rugalmasan elhelyezhető a kert bármely pontján, a ház beépített részeként vagy akár közvetlenül a fal mellett.

A divatos megjelenésű Capri az innovatív kialakítás és a fejlett technológia kombinációjával egy magasabb szintre emelte a szabadtéri pihenés élményét. A természetes fényt adó, mégis megfelelő árnyékolást biztosító rendszernek köszönhetően a pergola alatt maximálisan élvezhetjük a pihenést, a nap bármely időszakában, még éjjel is.