A Radian egy maximális védelmet biztosító, behúzható árnyékoló tetőrendszer, amely kiváló opciót biztosít a már meglévő tető- és acélszerkezetek közötti árnyékoló rendszer kiépítésében.

A Radian bemutatása

A Radian, a gyártási folyamatok során olyan megerősítést kapott, amely a 117 km/h-s széllökéseknek is ellenáll. A Beaufort szélerősség skálán megszerezte a 11-es besorolást.

A profilok magas minőségű, 6063-as extrudált alumíniumból készültek, 110×160 mm-es méretben. A Radian profiljai, a hőre keményedő porfestés mellett, az egyedülálló Water Guard csatornákkal is fel lett szerelve, így tökéletes illesztést tesz lehetővé. Ennek köszönhetően minden időjárási körülmények között ellenáll a külső hatásoknak. A profilok mellett a kiegészítő alkatrészek is kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek, amely szintén hozzájárul a termék minőségi végeredményéhez.

A Radian szerkezet teljes mérete elérheti akár a 13 métert is, így 104 négyzetméternyi terület befedésére képes. Mindez egy gombnyomással elérhető. A Storm Channel csatlakozórendszer biztosítja a 100%-os vízállóságot, akár több szerkezet összeillesztése esetén is! A táv-vezérléssel működő motorizálást a SOMFY biztosítja. Ez a technológia képes arra, hogy az szerkezet 34 RPM gyorsasággal árnyékolja be a kívánt területet. Belső LED-TEC világítással felszerelve mindig az adott hangulatnak megfelelő mértékű világítást kapcsolhatjuk be. Ezt is kapcsolóval szabályozhatjuk, így még kényelmesebbé tehetjük a pihenést.

A Radian a Suntech F3 nyolckerekes meghajtóval felszerelve működteti a szerkezetet. Ezek egyenként 600 kg teherbírást képesek elérni, összedolgozva a háromrétegű gátrendszerrel és az időzítővel. A belső térben elhelyezett rozsdamentes acél kábelek húzóereje pedig nehézségek nélkül képesek mozgatni a szerkezetet. A szerkezet 6 fokos dőlését is ez a húzóerő biztosítja, ami a szükséges vízelvezetés szempontjából nagyon lényeges.

A következő elem a membránszövet. Ezt Németországban gyártják a Radian számára, ahol kiváló minőségű, tűz- és vízálló kialakítást kap a szövet. Többféle változatban is elérhető, ez teljes körűen az ügyfél igényeire szabva készül. Minden esetben akril bevonatot kap a membránszövet, így biztosítja a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot. A szerkezet védelmét egy alumíniumfedél garantálja, így nem kell tartani a negatív környezeti hatásoktól akkor sem, ha a rendszer használaton kívül van.

A Stormguard Soft Touch élvédelem szinte az összes Sunwood árnyékoló szerkezet egyik elmaradhatatlan kiegészítője. Ez a puha és rugalmas gumiból készült élvédő biztosítja az elérhető legmagasabb szintű védelmet. Segítségével nem kell tartani a beázástól valamit attól, hogy a szerkezet vízre érzékeny területei eláznak.

A Radian, köszönhetően a kiváló minőségnek és impozáns megjelenésnek, nagyon népszerű a világpiacon. A gyártó és kereskedők ügyfélközpontúsága és a kellemes kiszolgálás különbözteti meg a versenytársak hasonló termékeitől.