Az AGAVA egy modern bioklimatikus alumínium pergola-rendszer. Falhoz csatlakoztatható, de önállóan is építhető. Beépíthető meglévő betonszerkezetekbe, telepíthető fa vagy vas építményekre is.

Az AGAVA bemutatása

A tetőszerkezet extrudált alumíniumból készült billenő-lamellái elfordulnak így lehetővé teszik a nyitást, szabályozva az árnyékolást, a napsugárzás erősségét. A lezárt tetőszerkezet tökéletes vízzárást biztosít. Az esővíz a tartószerkezetbe integrált vízcsatornákon keresztül távozik.

Úgy tervezték, hogy  nagyobb szélterhelésnek is ellenálljon, nyitott lamella állásnál akár 120 km / h-ig.

A lamellákba épített LED világításnak köszönhetően és a fényerősség beállításának lehetőségével optimalizálhatjuk teraszunk fényerejét.

Széles színkínálat : 4 alapszínből  és további 1400 RAL színkínálatból választhatunk.

Méretek :

Agava SL 160/28 – 1 modul – Maximum mérete – 4 x 6 m
Agava SL 170/28 – 1 modul – Maximum mérete – 4 x 7 m
Agava SL 170/36 – 1 modul – Maximum mérete – 4.5 x 7 m
Agava SL 240/36 – 1 modul – Maximum mérete – 4.5 x 8 m
Agava SL 240/60 – 1 modul – Maximum mérete – 6 x 6 m, 5 x 8 m, max. 40 m2

Milyen előnyei vannak?

Az AGAVA pergola-rendszer szellőző teraszként funkcionál és megakadályozza a terasz túlmelegedését. Oldalfalakkal és ZIP árnyékoló-rendszerekkel az év legnagyobb részében  használható.

Minőségi, zavartalan időtöltést biztosít a szabadban a saját otthonának kényelmében. Használatával csodálatos légkört teremthet a saját teraszán, kertjében vagy erkélyén. Nagyméretű terek, például éttermek, kereskedelmi egységek árnyékolására is tökéletes megoldás.