BIOKLIMATIKUS billenő lamellás pergola bemutatása

NÁLUNK SOHA NINCS ELKÉSVE, AKÁR 6 HÉT MÚLVA ÉLVEZHETI EXKLUZÍV BIOKLIMATIKUS PERGOLÁJÁT!
Egyedileg, az Ön igényeinek és a helyszíni adottságok figyelembe vételével
megtervezzük és annak megfelelően egyedileg Önnek gyártjuk le.

Pergola bemutatóterem és kapcsolat ITT!
Tegye fel kérdését pergola szakértőnknek még ma!

A bioklimatikus pergola alumínium vázas és lamellás szerkezetének köszönhetően ellenáll a magasabb hőmérsékletnek és a szeszélyes időjárási változásoknak is. Esőzéskor, hóolvadáskor a csapadékot zárt vízelvezetőin keresztül a lábakban elrejtve vezeti le. Tetőszerkezetében motorosan működtetett és távirányítóval szabályozható billenő lamellák találhatóak, amelyek 0 és 135 fok között éppen az aktuális időjárási körülményekhez állíthatók.

Az időjárásnak megfelelő védelmi funkciókkal ellátott szenzorok is segítik a a pergola alatti élettér megóvását. Ilyen például a leggyakrabban használt esőszenzor, aminek köszönhetően a hirtelen jött nyári zápor esetén sem ázik el a pergola alatti tér, amikor senki sem tartózkodik otthon. Ugyan csak különlegessége, hogy külön RGB (változtatható színes fény) világítás is kérhető a vízszintesen körbefutó ledcsatornában, valamint exkluzív integrált lamellavilágítással is rendelhető.

Ugyancsak könnyen átalakítható nyári-kertként, amikor oldalfal rendszerekkel körbezárjuk a bioklimatikus pergolákat – Ezáltal jelentősen kitolva a használhatósági időszakot. A ZIP árnyékolók és eltolható üvegfalak, védelmet nyújtanak számunkra a nap, az eső, a szél és a rovarok ellen is akár az év minden időszakában. A téli hónapokban, időszakos fűtésként elektromos sötét-sugárzókat ajánlunk.

Az extrudált alumínium profilokból és rozsdamentes kötőelemekből épülő szerkezeten lévő sajtolt, extrudált, alumínium lamellák 0-135° között forgathatók. A csapadék elvezetése a szerkezet gerendáiban és oszlopaiban történik. A lamellák elfordítását, mozgatását villanymotor végzi, amely kapcsolóval, távirányítóval, akár mobiltelefonról vezérelhető.