Ismerje meg a Bioklimatikus Pergolák Előnyeit

Mai rohanó világunkban egyre kevesebbet tartózkodunk otthonunkban.

Ennek köszönhetően, jobban felértékelődik a minőségi pihenéssel töltött otthoni idő. Az erre célra választott helyszín pedig, meghatározza a hangulatunkat, bioritmusunkat és energiaszintünk töltődését. Mivel a természet gyermekei vagyunk, mindenki keresi a természet közelségét, párosítva a komfort  nyújtotta lehetőségekkel. Összegyúrva az eddigi szempontokat, nincs is jobb hely a pihenésre, mint egy Bioklimatikus pergola alatt ejtőzni a kertünk közelében.

Bioklimatikus pergolák

Ez legtöbbször a házunk teraszát jelenti, de lehet különálló elem is, közvetlen a természetben elhelyezve. Formáját nézve, letisztult, határozott vonalvezetésű, minimál stílusú, ami könnyen a környezetébe illeszthető rendszer. Működését tekintve, a pergola tetőszerkezete és az árnyékoló oldalsó elemek, az időjárásnak megfelelően napsütésre, vagy akár esőzésre szenzorok használatával automatikusan szabályozhatóak. Mindezt távirányítóval vagy akár okostelefonról is irányíthatjuk. Kényelmünket és pihenésünket nap-szél-eső szenzorok használatával  tehetjük teljessé.

A klímaváltozás korszakában, egyre többen ismerik fel a bioklimatikus pergolákban a ház-kert kapcsolatát biztosító nyugalom szigetét, kihasználva minden időjáráshoz alkalmazkodó funkcióit.

Kérdezze pergola szakértőnket – KLIKK!