Exkluzív pergola árnyékolók – Pergola árnyékolás megoldások

A pergola árnyékolás rendkívül nagy fejlődésen ment át az elmúlt néhány évben, ennek köszönhetően számtalan különböző pergola termék jelent meg a piacon. A hagyományos fix elemes rendszerek mellett a motorosan mozgatható Hi-tech ponyvás, vagy éppen a bioklimatikus pergolák emelhetők ki a sorból. A pergola folyamatosan növekvő népszerűségét az is biztosítja, hogy elérhető áron kapunk rendkívül tartós, modern, stílusos, sok esetben eltolható üvegfallal, LED világítással, és további hasznos kiegészítőkkel bővíthető, nagyszerű árnyékolási megoldást, melynek exkluzivitása, és luxus hatása vitathatatlan.

Miért népszerű a modern pergola árnyékolás?

A modern pergola egyre népszerűbb megoldás a teraszok árnyékolására, sőt több mint árnyékoló.  Megvéd a tűző napsugarak ellen, sőt esőben is biztos védelmet nyújt, így még kellemesebbé teszi a családdal, vagy a barátokkal együtt töltött időt. Továbbá az alumínium pergolák, bioklimatikus pergolák nemcsak esztétikai élményt nyújtanak, illetve hasznos funkciót látnak el, hanem az ingatlan értékét is tovább növelik.

Pergola árnyékolás

Pergola árnyékolás

Milyen pergolákat használhatunk árnyékolásra?

Pergolák fából

A legtöbben, ha szóba kerül a pergola, akkor a fából készült klasszikus megoldásokra gondolnak. Természetesen a fából készült pergola is passzolhat a házunkhoz, és a feladatát is ellátja, de egy modern pergola számtalan előnnyel rendelkezik a fával szemben. A fa pergolák rendszeres karbantartást igényelnek. Az UV sugárzás, és az időjárás  ellen kezelni kell a felületüket, ami minden évben időnkbe és pénzünkbe kerül. Minimális plusz befektetéssel egy modern, gondozásmentes pergola árnyékolót rendelhetünk meg. 

Pergolák alumíniumból

A modern otthonok esetében az alumínium pergolák biztosítják a legjobb megoldást az árnyékolásra. Karbantartás mentességük, exkluzív megjelenésük, kiemelkedő technikai megoldásaik garantálják, hogy igazi kültéri életterek legyenek. Innovatív kiegészítőkkel, LED világítással, mozgatható oldalfal és tetőrendszerrel is kérhetjük, melyekkel a pergola alatt eltöltött időt még kellemesebbé varázsolják.

Melyik pergolákat ajánljuk árnyékolásra?

Az alumínium pergola kínálatunkban a bioklimatikus és HI-TECH ponyvás pergolák is megtalálhatók.  A bioklimatikus pergola előnye, hogy természetesen szabályozza a szerkezet alatti hőmérsékletet, ezenkívül véd a káros UV sugárzásától, esőtől és a széltől is. Az általunk forgalmazott bioklimatikus pergolák maximálisan időjárás álló alumínium szerkezetek, tetőszerkezetében elhelyezett alumínium lamellák távvezérléssel irányíthatók.

A Hi-Tech ponyvás modellek közül a Vízszintesen mozgatható pergolákat olyan helyekre ajánljuk, ahol beépíthető tér magassága viszonylag alacsony. A kínálatunkban megtalálható ponyvás pergolák vízmentes, szakadásmentes, kevlárszál erősítésű alapanyagból készülnek. Vízszintesen mozgatható, íves, ferde síkú és egyedi pergola típusokból több mint 23 modell érhető el a választékunkban.

Az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb pergola árnyékolókat:

pergola árnyékolás, pergola árnyékoló, pergola árnyékoló megoldás 

Pergola AXIS

Pergola QUATTRO

Pergola MN3

Pergola NOVO

Pergola RADIAN

Pergola FLAT