A  IBIZA II egy kifinomult és komplex megoldást kínáló árnyékoló tetőrendszer. Legfőbb tulajdonsága a behúzhatóság, amely a meglévő tető- és acélszerkezetek között is képes megfelelő összekapcsolást biztosítani.

Az IBIZA II bemutatása

A tetőszerkezet sajátossága, hogy ellenáll a különféle időjárási körülményeknek, lehet az akár 117 km/h-s viharos szél is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Beaufort szélerősség skálán elért 11-es besorolás. Mindemellett a heves esőzés és a jégeső sem tesz kárt benne.

A minél egyszerűbb csatlakoztatás érdekében az IBIZA II profiljai 80×125 mm-es méretben készültek és Water Guard csatornákkal lettek felszerelve. Ezek a profilok magas minőségű, 6063-as extrudált alumíniumból kerültek kialakításra, amelyet végül egy hőre keményedő porfestéssel látnak el. Ez hozzájárul a szélsőséges időjárási viszonyok elleni védelemhez. A legnagyobb befedhető terület körülbelül 91 négyzetméter, amely azt jelenti, hogy a szerkezet elérheti akár a 13 métert is. Az IBIZA II kialakításának köszönhetően lehetőség van több rendszer összekapcsolására és a Storm Channel csatlakozórendszerrel összekötve biztosítható a 100%-os vízállóság. A szerkezet rozsdamentes acélból készült csapjai és a csavarok biztosítják a hosszabb élettartamot.

Az IBIZA II technológiája

A működtetés ma már nem lehet elvi kérdés. Modern világunkban az árnyékolóknak is rendelkezni kell a távvezérléssel, ami biztosítja a kényelmes árnyékolást. Az IBIZA II motorja is az európai SOMFY technológiára épül, amely 34 RPM gyorsasággal képes árnyékot adni. A rendszer meghajtója a Suntech F3, ami egy nyolckerekes meghajtó, háromrétegű gátrendszerrel, időzítővel. A meghajtó működését több belső, rozsdamentes acélkábel segíti, amelyek könnyedén tudják mozgatni a szerkezetet. A megfelelő hangulat eléréséhez a LED-TEC világítás segít hozzá. A fény mértékét és színét mindig a kedvünknek megfelelően állíthatjuk be. A szerkezet a szükséges vízelvezetés szempontjából 6 fokos dőlési szöggel rendelkezik.

A motor után térjünk rá a külső borításra. Az IBIZA II membránszövete Németországban készül, tűz és vízálló verzióban. A kiváló minőség biztosítja a tartósságot, a hőmérséklettel és kosszal szembeni ellenállást. A könnyed tisztíthatóság érdekében akril bevonattal készül, ráadásul a szövet nem zsugorodik, és nem tud megereszkedni.

Ahogy a legtöbb Sunwood termék, így az IBIZA II is rendelkezik a Stormguard Soft Touch élvédelemmel, amely vihar esetén biztosítja a beázhatatlanságot, védi a szerkezet nedvességre érzékeny elemeit. Mivel a rendszer behúzható, így egy alumíniumfedél garantálja a biztonságot a káros hatásokkal szemben.

Az IBIZA II kiemelkedő pozícióban szerepel a piacon lévő árnyékolók között, köszönhetően a magas fokú minőségnek és a felhasználóbarát működésnek. Méltán szerepel a világpiac élén.