Tudj meg mindent az alumínium lamellás pergolákról

A mozgatható lamellás pergola a funkcionalitás és a design nagyszerű találkozása. A mozgatható lamellás pergolákat a bioklimatikus pergolák családjába soroljuk. Ezek a pergolák védelmet biztosítanak a napsugarak erős sugárzása ellen, miközben a levegő a lamellák között szabadon áramolhat, ezzel garantálva egy rendkívül kellemes hőérzetet a legforróbb nyári napokon is. A billenő lamellás pergolával ellentétben az elhúzható lamellás rendszerű esetében akár teljesen elhúzható a tetőszerkezet, és élvezhetjük a ragyogó napsütést a pergola alatt.

lamellás pergolák
lamellás pergolák

Miből készül a lamellás pergola, és hogyan működik?


A lamellás pergolák extrudált alumínium profilokból és rozsdamentes kötőelemekből épülnek fel. Szerkezeten lévő extrudált, alumínium lamellák általában 0-90° között könnyedén forgathatók. A csapadék elvezetése igazán professzionális megoldással a szerkezet gerendáiban és oszlopaiban történik. A pergola lamelláinak elfordítását, mozgatását villanymotor végzi, amely távirányítóval könnyedén vezérelhető.

Legnépszerűbb lamellás pergoláink:

Lamellás pergolákkal kapcsolatban bátran tegye fel kérdését szakértőinknek, vagy látogasson el mielőbb a budaörsi bemutatótermünkbe.