A drágább tényleg jobban megéri? Alumínium pergola vásárlását tervezi? Mint minden nagyobb beruházás esetén itt is nagyon fontos az ár, de mire érdemes figyelni a pergola kiválasztása kapcsán, hogy ne legyen az olcsóbb választás végül a legdrágább megoldás?

Miért érdemes elsősorban alumínium pergolában gondolkozni?

Az általunk forgalmazott, és telepített modern technológiával elkészített alumínium lamellás bioklimatikus pergolák széles szín és formaválasztékkal rendelkeznek. Ennek köszönhetően az aktuális igények figyelembevételével, mindig a házához legmegfelelőbb megoldást kínáljuk. És talán, ami a legfontosabb, hogy maximálisan a megrendelő elképzeléseire tudjuk szabni az elkészülő pergolát.

alumínium pergola árak
Alumínium pergola árak

Miért érdemes megismerni a Sunwood által forgalmazott alumínium pergolákat?

Jelenleg 25 különböző pergola modellt forgalmazunk, amihez számtalan oldalzárást és árnyékolást kínálunk opcionálisan. Minden pergolánknak megvan az a mérete, ami fajlagosan ár-érték arányában a legjobban megéri. Ebben minden esetben a pergola szakértőink a segítségére lesznek. Értékesítőink, mérnökeink, és beépítő kollégáink kiemelten szem előtt tartják a megrendelőink igényeit, így nálunk csak a legjobb megoldás, és megvalósítás az elfogadható!

Alumínium pergola árak

● A Hi-tech ponyvás alumínium pergola modellek például, 236 Euro-tól /alapterület m2 termékárat képviselnek

● A bioklimatikus billenőlamellás alumínium pergolák 625 Euro-tól/alapterület m2 termékárat képviselnek

● A Bioklimatikus és eltolható alumínium pergolák 833 Euro-tól / alapterületm2 termékárat képviselnek

Pontos alumínium pergola árakkal kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken, vagy látogasson el a budaörsi bemutatótermünkbe, ahol személyesen is megtekintheti, és kipróbálhatja a kiállított pergoláinkat, és kiegészítő termékeinket.