Árnyékolók, üvegfalak pergolákhoz

A pergolák többféle oldalfalakkal elérhetők, melyek még komfortosabbá, és élvezhetőbbé teszik a pergola alatt töltött időt.

Az alábbiakban összegyűjtöttük a legnépszerűbb oldalzáró megoldásainkat.

1. Kortáblák pergolához

Ha egy zárt, fénnyel telt és magas fokú komfortot nyújtó pergolarendszerre vágyunk, oldalfal-elemként válasszuk a Korlátablak (függőleges irányú tolóablak) motorizált üvegrendszert. Tökéletes párosítás bármely Sunwood pergolához vagy árnyékoló szerkezethez.

2. Eltolható üvegfalak

Az Eltolható üvegfal (Sliding glass), ahogy angol elnevezése is rejti, egy speciális könnyen mozgathatő üvegfalrendszer, mellyel egy, vagy akár több oldalról is egy mozdulattal zárhatjuk – nyithatjuk Sunwood árnyékoló szerkezetünket, pergolánkat.Az üvegfelület sajátossága, hogy nem kell lemondani a panorámáról és továbbra is élvezhetjük a természet közelségét.

ÜVEGAJTÓ – ÜRÖM
Pergola – Eltoltható üvegfallal

3. Thermo eltolható üvegfal

A Thermo eltolható üvegfal a legjobb hőszigetelt oldalfal-rendszer választás azok számára, akik biztonságban és teljes komfortban szeretnék élvezni a Sunwood pergola vagy árnyékoló szerkezet nyújtotta előnyöket.

4. ZIP árnyékoló

A Zip árnyékolók (Zip System) a legjobb megoldás a Sunwood pergolák és árnyékoló szerkezetek oldalirányú árnyékolásának.Modern kialakításával az otthoni beltéri, valamint a kerthelyiségek vagy vendéglátó egységek számára is a legjobb választás.

Pergola – ZIP árnyékoló

5. Solarnet

Napjainkban kedveltek a nagy felületű, több fényt beengedő pergola-oldalfal megoldások. De milyen körülmények között tudná elképzelni pihenését?
Hogyan kezeli majd az erős napsütést … vagy a rovarokat? A SOLARNET gondoskodik minderről. Ráadásul a beépített rendszer mindaddig rejtve marad, amíg igény nincs rá.

Az oldalfal rendszerekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken, vagy látogasson el a budaörsi bemutatótermünkbe,ahol személyesen is megtekintheti, és kipróbálhatja a kiállított pergoláinkat, és kiegészítő termékeinket.