Tökéletes megoldást keres a már meglévő tető- és acélszerkezetek közötti megfelelő árnyékoláshoz? Akkor olvasson tovább és ismerje meg a Pure, behúzható árnyékoló tetőrendszert.

A Pure bemutatása

A Pure gyártása során a legkiválóbb alapanyagok használata került előtérbe. A profilok a már jól ismert 6063-as extrudált alumíniumból készülnek, amelyek végül egy hőre keményedő porfestést kapnak. Ez szükséges ahhoz, hogy minden időben tökéletes védelmet biztosítson a külső hatásoknak. A gyártó a további elemek minőségét sem hagyta figyelmen kívül. Rozsdamentes acélból készült csapok és csavarok biztosítják a szerkezet hosszú élettartamát.

A Pure viszonylag keskenyebb, 54×135 mm-es profilokkal készül. Ezek a profilok Water Guard csatornákkal kerülnek gyártásra, hogy minél egyszerűbben és jobban illeszkedjen bármilyen más struktúrához. A szerkezet grandiózus, 13 méteres mérettel is rendelhető, amely így 130 négyzetméter területet képes befedni. A Storm Channel csatlakozórendszer biztosítja a 100%-os vízállóságot több rendszer összekapcsolása esetén is. A Pure a Beaufort szélerősség skálán 11-es besorolást ért el, ennek értelmében még a 117 km/h-s viharos széllökések esetén is stabil marad.

A már bevált és tökéletes működést biztosító Suntech F3 nyolckerekes meghajtó a rendszer alapja. Együttműködve az időzítővel és a háromrétegű gátrendszerrel mozgatják a komplett szerkezetet, amely akár 966 kg-os is lehet. Kialakítása során odafigyeltek az igazán lényeges 6 fokos dőlési szögre, ami elengedhetetlen a vízelvezetés szempontjából.

A Pure motorja távvezérléssel működik, amely az európai SOMFY technológián alapul. Ez biztosítja az árnyékoló gyors működését, amellyel elérhető a 34 RPM sebesség. A szintén táv-vezérelhető, LED-TEC megnevezésű világítási rendszerrel kerülhet felszerelésre a Pure, így mindig a megfelelő hangulathoz igazítható a fény mértéke.

A gyártó felkészült a heves esőzés és a viharos szelek kivédésére egyaránt. Ennek eredményeképpen a Pure, a Stormguard Soft Touch nevű élvédelemmel került kialakításra, ami egy rugalmas és puha gumiból készült kiegészítő. Segítségével elkerülhető a beázás.

A külső borítások és motor mellett érdemes megemlíteni a tűz- és vízálló membránszövetet, amelyet Németországban gyártanak a Pure számára. A szövet színezett vagy színtelen változatban is elérhető. Fontos tulajdonságai, hogy ellenáll a hirtelen hőmérséklet-ingadozásnak, a szennyeződésnek, nem zsugorodik, és nem megy össze. A borítás minden esetben egy akril bevonatot kap, ami a korábban felsoroltak mellett a könnyű tisztíthatóságot is biztosítja. Behúzása esetén a védelmet egy erős alumíniumfedél nyújtja.

A Suntech Pure a kiemelkedő dizájnjával és megbízhatóságával nyeri el a vásárlók tetszését. Ez a Suntech termék is méltán pozícionálta magát a világpiac élvonalába.