Az Ciprus fantázia nevű bioklimatikus pergolánkkal a nap bármely időszakában élvezhetjük a friss levegőt. Korunk modern építészetébe tökéletesen beilleszthető darab, amely az innovatív technológiai kialakításának köszönhetően csendes működést és zavartalan pihenést nyújt.

Az CIPRUS bemutatása

Az Ciprus tervezése során kiemelkedő szerepet kaptak a biztonsági funkciók. A szélsőséges időjárásra jellemző szél, eső és káros napsugárzás ellen megfelelő védelmet biztosít, így megőrizve különleges teraszunk újszerűségét. A modern kialakítású Ciprus a divatos irányzatok között is megállja a helyét, hiszen formatervezése által a népszerű minimál, vagy egy skandináv stílusú otthonban is látványos megoldás. A Sunwood termékek közül leginkább az Bahamához-hoz hasonlítható, különbségük csak a méretben és a nem eltolható lamellákban mutatkozik meg.

Az Ciprus árnyékolóhoz tartozó szárnyas lamellák alumíniumból készültek és 90 fokban forgathatók. Ez egy belső motorhoz került csatlakoztatásra, így képes forgó mozgásokat végezve hozzájárulni a tökéletes árnyékoláshoz. A csendes működés természetes légáramlással párosul, amelyet az állítható szögű lamelláknak köszönhetünk. A pergola alatt töltött idő még az esti, sötét órákban is maximálisan élvezhető, hiszen a beépített LED égők biztosítják a megfelelő fényviszonyokat.

Kiemelkedő szerepe van abban, hogy az embereket közelebb hozza a természethez, ezért az árnyékolás során is elegendő természetes fényhez és szabad levegőhöz jutunk. A teraszt vagy más kültéri tereket az Ciprus-al nem csak modernné, hanem igazán egyedivé és többfunkcióssá tehetünk. A magas technológiának köszönhetően egy olyan stílusos és letisztult árnyékoló rendszert kapunk, amellyel maximális kényelemben élvezhetjük a természet közelségét.

Milyen előnyei vannak?

Az Ciprus bárhol kényelmesen elhelyezhető, hiszen moduljai egyedi méretben készülnek. A legnagyobb méretű Axis pergola 4,5 méter szélességű és közel 8 méter mély. Adaptív telepítési módszerének köszönhetően a ház körüli elhelyezés a legkülönbözőbb helyeken történhet. Lehet a kertben egy teljesen különálló elemként, de beépíthető egy épületrészbe vagy szerelhető falhoz is.