PALERMO ALUMÍNIUM VÁZAS BÚTOROK

Komplex kivitelezésével igazi prémium hatást biztosít minden érzékszervünk részére. Hiszen jó ránézni, akármennyiszer rápillantunk tudjuk, jól döntöttünk. A felületek érintése sejtelmes, mint egy minden rezdülésünkre odafigyelő családtag : mindig ott van, hogy azt tegye amire szükség van, de nem tolakodó. Időtálló formák, gyönyörű matt színek jellemzik. Az alumínium minden illesztése biztonságot áraszt.

VÁZSZERKEZET

A váz 2 mm vastag alumíniumból, darabolva, lézer vágva, hegesztve, csiszolva éri el végleges formáját.

Az alumínium legnagyobb előnye a tartósság, nem korrodál, könnyedén tisztán tartható, karbantartható, sokoldalú és kedvező az ára a tulajdonságaihoz viszonyítva.
Pakolhatósága a kis súlya miatt egyszerű. Sokoldalú, más anyagokkal könnyen kombinálható. Modern, egyenes vonalú, sarkos kivitele a modern kor elvárásainak megfelel.
UV álló, vízálló, ám tűző napon könnyen felmelegszik!

PÁRNÁK

A kerti bútorok, kültéri garnitúrák kiegészítő elemei, a párnák, matracok, melyek az enteriőr kényelmét és funkcionalitását adják.

A párnázat letisztult ízlésvilágával, eleganciájával diktálja a jövő stílusirányzatát és nem követi azt. Az egyediség és a legmagasabb minőség jellemzi, bútorszövetei a kültéri körülmények között is színtartóak, az időjárás viszontagságainak ellenállóak.

Magas UV állósággal, víztaszító tulajdonsággal bírnak, megfelelve a kerti, outdoor kihívásoknak, követelményeknek

Párnák kialakítása:

A párnázat két részből áll, az ülőfelület nyíltcellás matrac belsővel, megfelelő tartást és kényelmet biztosít ülés közben. A 15 cm-es matrac vastagságából adódóan mindenki számára megfelelő komfortot biztosít.

A háttámla habosított szilikon töltettel töltött, puha, kényelmes, antiallergén és mosható.

A párnázat külső huzata bőrbarát, ugyanakkor az outdoor szövetek összes pozitív tulajdonságával bír. Magas kopásállóságú és UV állóságú.

40 fokon mosható, nem fehéríthető, szárítógépben nem szárítható, alacsony hőfokon (max. 80 Celsius vasalható, szárazon tisztítható ( perklór-etilénnel)

PALERMO ELEMEK jellemzői :

Magasság: 720 mm
Szélesség: 1855 mm
Mélység: 880 mm
Váz súlya: 24 – 26 KG

PALERMO VÁZ ALAPSZÍNEK

AZ ALÁBBI 8-FÉLE SZÍN KÖZÜL FELÁR NÉLKÜL VÁLASZTHAT. TOVÁBBI SZÍNEK -A RAL SZÍNSKÁLA SZÍNEIBŐL- FELÁR ELLENÉBEN VÁLASZTHATÓAK.

PALERMO SZÖVETEK

A PALERMO TERMÉKCSALÁD BÚTORSZÖVETEI JELENLEG KÉTFÉLE SZÍNBEN RENDELHETŐEK:

Igazán meggyőző kivitelezése egyesíti a prémium hatást és a praktikumot.