Az IBIZA I. egy maximális védelmet biztosító árnyékoló tetőrendszer, amely kiváló alternatív lehetőséget biztosít a már meglévő tető- és acélszerkezetek közötti árnyékoló kiépítésében.

Az IBIZA I. bemutatása

A Beaufort szélerősség skála szerinti 11-es besorolást érte el, így még a 117 km/h széllel szemben is megfelelő ellenállósággal rendelkezik. Más szélsőséges időjárási körülmények, mint a jégeső vagy erős esőzés sem fog ki rajta. Ez a magas minőségű, 6063-as extrudált alumínium profiloknak, és a vízálló, hőre keményedő porfestésnek köszönhető. Minden kiegészítő eleme rozsdamentes acélból készült, így hosszabb élettartamot biztosít.

Az IBIZA I. technológiája

Kialakítását tekintve teljes mértékben víz-, és tűzálló membránszövettel gyártott termék, amely színtelen és színezett verzióban is elérhető. A zord időjárási körülmények elleni védelmet az akril felületi bevonat hosszabb időn át biztosítja. Ez a bevonat hozzásegít a könnyű tisztításhoz és a szennyeződésekkel szembeni ellenálláshoz. A szövet tartós, nem ereszkedik meg és nem zsugorodik össze még szélsőséges időjárási körülmények között sem.

Minden Sunwood rendszerre jellemző, hogy a magas minőség biztosítása érdekében Stormguard Soft Touch élvédelemmel kerültek kialakításra. Ez az élvédő egy elasztikus és puha anyagból készült, melynek segítségével heves esőzéskor sem ázik be a tető, és maximális védelmet nyújt a nedvességre érzékeny elemek számára is.

Az IBIZA I. a piacon elérhető legjobb minőségű termékek közé sorolható. Versenyképességét a különleges kialakításnak köszönheti, mellyel könnyen helyet kap a világpiac élén.

Az IBIZA I. vízállósága

Nagyméretű szerkezeteinek köszönhetően a teljes árnyékoló rendszer akár 65 négyzetméternyi területet is képes befedni. Ez azt jelenti, hogy a teljes szerkezet akár 13 méter hosszúságban is elérhető. Az IBIZA I. 54x135mm-es profilokkal rendelkezik, mely a legmodernebb, Water Guard csatornákkal kerül legyártásra. Ez hozzásegít ahhoz, hogy bármilyen méretű struktúrához könnyen csatlakoztatható legyen a rendszer. A 100%-os vízállóságot a Storm Channel csatlakozórendszerrel érhetjük el.

Az IBIZA I. távvezérlésű működtetése

Modern világunkban bármit megadunk a kényelemért. Biztosítja számunkra, hogy használatával még egyszerűbben és gyorsabban árnyékoljuk be a kívánt területet. Távvezérlésű irányítással, melyet a SOMFY technológia biztosít, 34RPM tempóval segít a napsugarak elfedésében. Az árnyékoló szerkezetre egy egyedülálló, LED-TEC világítási rendszer is felszerelésre került, mellyel a fények erősségét szabályozhatjuk.

Egy nagy teherbírással rendelkező árnyékoló rendszer, melynek kifogástalan működését a Suntech F3 nyolckerekes meghajtó biztosítja. Az egyenként 600 kg-os teherbírású rendszerbe beletartozik a háromrétegű gátrendszer és az időzítő is. A szerkezet mozgatását több rozsdamentes acél kábel végzi, melyek képesek mozgatni az akár 966 kg-os tömegű szerkezetet is. 6 fokos dőlése kiváló vízelvezetést biztosít.