A DOMINIKA a világ leghosszabb nyílású, visszahúzható bioklimatikus rendszere, akár 9 méteres nyitással! Egy csúcskategóriás ollós bioklimatikus alumínium pergola rendszer, amely a legigényesebb elvárásokat is teljesíti a kültéri lakótereken.

A DOMINIKA bemutatása

Tökéletesen biztosítja az árnyékolás irányíthatóságát az egyszerű nyitó és záró elemeknek köszönhetően. Az automatizált elfordítható lamellák lehetővé teszik a természetes légáramlást. A visszahúzható funkciónak köszönhetően szabadon láthatóvá válik az égbolt és lehetővé válik nappali fény maximális kihasználhatósága.

A lamellákba opcionális szigetelőhab is alkalmazható, amely hatékonyabb hő- és hangszigetelést tesz lehetővé.

A rendszert vizuálisan gazdagíthatja az elegáns Hidden Led Stripe és RGB világítás, amelyek a felhasználó aktuális hangulatának megfelelően állíthatóak.

4,5 méter szélességnél 9 méteres mélységig kiterjeszthető, ez könnyen kivitelezhető okos megoldás különösen a hosszirányú elhelyezésnél.
Ha a szélesség 7 méter, a mélység legfeljebb 6 méter lehet. Ez hatékony megoldást kínál nagyobb kereskedelmi területek lefedéséhez.

Milyen előnyei vannak?

A DOMINIKA stílusos vonalvezetéssel rendelkezik. Esztétikus harmóniát mutat más kiegészítő termékekkel. A modulok egyedi kivitelben is elkészíthetők, akár 7m széles és 9m-mélységig.
Ez egy rugalmas integrációs megoldás a meglévő, működő épületeknél. Több modul is összekapcsolható egymással, így még nagyobb árnyékoló hozható létre.

Úgy tervezték, hogy tökéletes védelmet és pihenőhelyet biztosít bármilyen kültéri lakótér számára.

A rendszer egyedülállóan rugalmas megpldásokat kínál. Kölönféle formatervezésű nagyméretű terek, például éttermek, teraszok, magán- vagy kereskedelmi erkélyek árnyékolására is tökéletes megoldás.