A Luna egy látványos megjelenésű, behúzható pergola, mely a nap bármely időszakában maximális komfortérzetet garantál a friss levegőn. Különböző megoldásokat kínál a már meglévő tetőszerkezetek fedésére is.

A Luna bemutatása

Az EVA technológiájához hasonlóan, a Luna profiljainak gyártása is 6063-as extrudált alumíniumból valósul meg. Az elemeket hőre keményedő porfestéssel látják el, így a szélsőséges időjárási körülményeknek is megfelelően ellenáll. További kiegészítői, mint a csavarok és a csapok is rozsdamentes acélból készülnek, mely további kiváló minőséget és hosszabb élettartamot biztosít.

Ahogy a legtöbb Sunwood pergola, úgy a Luna is 11-es besorolást ért el a Beaufort szélerősség skálán, amely biztonságos használatot nyújt erős széllökések esetén is. A Luna az egyik legnagyobb, akár 130 négyzetméternyi terület befedésére képes szerkezet. A 110x160mm-es profiljai a már bevált Water Guard csatornákkal felszereltek, így könnyebb a csatlakoztatás bármely struktúrához. Az egy gombnyomással működő árnyékoló esetében több rendszer összekapcsolására is lehetőség van, ezt a Storm Channel csatlakozórendszer biztosítja. Kiváló minőségű alapanyagának köszönhetően az árnyékoló rendszer 100%-ban beázás-biztos.

A  Luna háromrétegű gátrendszert és időzítőt működtet, mely több rozsdamentes acél kábellel működik együtt a tökéletes húzóerő biztosítása céljából. A rendszer magját a Suntech F3 nyolckerekes meghajtó adja, mely egyenként 600 kg teherbírású. 6 fokos dőlési szöge kiváló érték a megfelelő vízelvezetés szempontjából.

A tetőszerkezet membránszövete tűz-, valamit vízálló, és kétféle változatban elérhető. A színezett vagy színtelen szövetet Németországban gyártják, és garantálják, hogy tartós, jó minőségű, nem zsugorodó és külső hatásoknak ellenálló terméket biztosítanak a Luna alapanyagaként. Az akril felületi bevonat hozzásegít a könnyű tisztíthatósághoz, valamint évekig tartó tartósságot ígér.

Az elasztikus gumiból készült, Stormguard Soft Touch élvédőnek köszönhetően teljes körű védelmet nyújt a felhasználó számára. Szélsőséges időjárási viszonyok között sem ázik be a tetőszerkezet, így a pihenés vihar esetén is folytatódhat. Az élvédő megakadályozza, hogy víz érje a nedvességre érzékeny felületeket.