Mire figyeljünk a választáskor?

A motoros működtetésű bioklimatikus alumínium pergola egy exkluzív megoldás, de csak akkor ha jól van tervezve a helyszínre!  A Sunwood pergolákkal könnyen exkluzív kialakítású teraszokat varázsolhatunk, ahol mindenki jól érzi magát.

Szakosodott mérnökeink, segítik az értékesítők munkáját az adott helyszínhez legmegfelelőbb pergola megtervezésben. Elsődleges szempont a modell kiválasztása. Nálunk 28 különböző típusú pergola közül segítünk megtalálni a házához és a használhatóságot figyelembe véve a legszebbet – legjobbat.

bioklimatikus pergola
Bioklimatikus pergolák

Műszaki tartalmát tekintve, távirányítóval és egyedi igények esetén nap-szél-eső érzékelőkkel automatizálva szabályozható a bioklimatikus pergola. Ugyancsak motoros rádió-vezérelt működtetéssel tudjuk ajánlani az oldalsó függőleges motoros árnyékoló rendszereinket.  Ezáltal alkalmazkodva az időjáráshoz, mennyire legyen nyitva vagy zárva a család kedvenc pihenőhelye. 

A teljesen egyedülálló exkluzív megjelenéshez hozzátartozik az esti éjszakai ledes megvilágítás, melyek modern egyvonalú fehér és színes (RGB) világítással is kérhető. A világítás nagyon olcsó üzemeltetésű a pár Wattos led izzóknak köszönhetően, amit a távirányítóval működtethető fényerőszabályzóval külön állíthatunk a hangulatnak megfelelően.

A pergolaszerkezetekhez opcióban kérhető 3 féle nyíló oldalfal terasz rendszer is. Ezekkel a könnyedén nyitható-zárható oldalfalakkal a teraszunk használhatóságát megháromszorozhatjuk. Magyarországon átlagosan a vendéglátók alig 90 napot tudják a kellemes teraszaikat, kerthelyiségeiket üzemeltetni. A Sunwood pergolákkal és a hozzá választható nyitható oldalfalrendszerekkel, minimum három évszakosan, de akár egész évben használható válik a kedvenc teraszunk. Ezzel a termékkel új lehetőséget nyitunk a vendéglátásban és az otthoni teraszaik kihasználásában!

Hi -Tech ponyvás Pergolák: Szép megjelenés, motoros működtetés, kényelmes használat! 

A szép megjelenésű és magas minőségű Hi Tech ponyvás motoros pergolák vázszerkezetét extrudált alumíniumból gyártják integrált esőcsatornával. A Hi-Tec ponyva anyaga víz és UV álló, valamint szakadásmentes, nyúlásmentes, lángmentes anyagból készül. Maximálisan 117km/h szélben is használható. A motorral működtettet pergolákat távirányító segítségével lehet nyitni és zárni, de igény esetén automatizálható nap és eső szenzorokkal. A vázszerkezetben ledvilágítást is lehet kérni aminek a fényereje szintén szabályozható.

Bioklimatikus pergolákkal kapcsolatban bátran tegye fel kérdését szakértőinknek, vagy látogasson el mielőbb a budaörsi bemutatótermünkbe.