LÉPJ BE A JÖVŐDBE A SUNWOOD PERGOLÁKKAL!

Ismerd meg a ma és a jövő elektromos közlekedési megoldásait 2023. május 5-7. között a BOK csarnokban!

Az első magyarországi E-Mobility Shown mutatjuk be a nagyközönség számára, az alumínium vázszerkezetű Sunwood pergolagarázst. Tekintse meg élőben a két autó számára alkalmas napelemes rendszerű “Solar-carport” változatot. És ez nem minden! Standunkon olyan cégek képviselik magukat, mint a Tesla, Thule és Solarwelt, ahonnan mindent megtudhat a napelemekről.

Cégünk a világ változásait követve újabb innovatív termékkel jelent meg a piacon. Sok családban gondot jelent az autók és a különböző közlekedési eszközök mindennapi tárolása. Arról nem is beszélve, hogy az egyre modernebb és környezettudatos e-Mobility eszközök használata, más igényeket kíván a családtagoktól. Ezen eszközök tárolására és akár töltésére alkalmas modern letisztult megjelenésű pergola garázsokat (carport termékcsaládot) fejlesztettünk ki. Sőt a napelemek elhelyezését is megoldottuk, akár szigetüzemű működtetést is megvalósítva.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk az E-Mobility Shown 2023. május 5-7. között Budapesten a BOK csarnokban – a 12 standon, ahol megismerkedhetnek cégünk termékeivel, illetve szaktanácsadással is állunk a kedves látogatók rendelkezésére.

A belépéshez szükséges információk Jegyvásárlás : ITT

A kiállítás elérhetősége : KLIKK